Sunday, 6 November 2011

Suke Edit Blog...

Asalamualaikum,skrang aq asek edit blog je x tau npe sblum ade blog ni aq asek main fb je x de main bnde lain ni skrng asek edt blog & post blog.Dh bsn asek main fb je skrng x bsn main blog klau aq bka fb pon sbb nk chat kwn bkn nk wt pe pon...

Blogger --> 85% 
facebook -->  35%
ok lgi pe 35% bnyk jga tu jngn trllu bnyk sng blog bkn blog je tpi fb jga yela prljaran igt jga jngn x lyan blog & fb bleh lak lyan bljar x lyn ne leh jngn krag bljar lbh x pe btl x aq ni smkin umr aq bsar dh atoyai x pyah nk mnje2 lgi dh bsor pon ...


:'( thun dpan kkak aq yg kedua nk kwin erm kne kmas rmah x cm srpti dlu kmas sdkit je smlm cm kkak aq x de kt umh je smua kne wt x pe x pe kne bljar dri skrng nnti dh kwin x rti wt pe wt mlu je btul x ish ish ish brmla dri skrng...


smlam mkan sup sdap ohh kn smlm rye haji dpt mkan jngn mkan bnyk sngt tau yg sklah lgi tu nnti kn prljar lpe yla ni kn dging.Nak mkn bleh jngn bnyk sngt aq mkn sket je pning dohh mkn skrng krang skit nk tgok pic sblih lmbu ke sowi lah smlm x post psal raye hji bz kte kn haha...




mnakut kn haha lmbu ksar dohh tkut aq dh aq pkai bju mrah aq lpe yg lmbu kn ptan nmpk wrne mrah aq lpe sngt aq yg igt je cntek je prsan skjp haha.Klau org kte aq ni cntek prsan sngt aq ni x pe prsan sndri jngn prsan org sdah kahkahkah ari ni aq rse plik bhgia je ari ni x tau npe aq rse blog ni kot yg wt aq bhgia kot haha tgok sket glak pe haha...


esk aq igt mls nk dtg sklah yela dh abs exam tpi aq kn kne main angklu ade lthan x pe mnggu ni je lpas tu x de   kn cuti sklah insyaallah hun dpan aq msk lgi angklu sbb angklu ni best dohh aq ske sngt klau nk main angklu ni 2 thun je dpt yela sesi ptg je leh msk form 1 & form 2 bkn form 3,4,5 x leh msk leh tpi x main angklu lah...


aq ni kdng2 bsn ngan hdp aq kwn aq ske ckp aq ni dh gle mnymph btl aq klau dye wt prgai gle x pe lak sbo je lgi2 ngan si jonggang (shahirah) smua x kna klau dye tu hei x thon ni memei x thon agi tkar bhso lain doh haha klau time dye nk dye baik ngan aq sbb dye nk ssuatu hmm mls ckp psl dye..


hmm bnyk plak aq pos ari ni x pnat yg spe bce blog aq ni pnat aq lgi pnat nk taip smua ni tau x bce ek krang dh like lh klau ske blog aq ni yoo bye smua yg kwn ngan aq slme ni bye tata titi tutu papai pipi pupui haha ape lh aq smua nk sbutnye bye iloveu yg trsyag muahx :* ...hehe

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home