Monday, 31 October 2011

make-up blog..

tiap-tiap ari aku make-up kau blog cntek ke tak cntek..
kwn aku tnye ko wt pe edt blog..
(asek-asek edt blog x bowi ke ha..)
tak suke ade ah..
(hmm..)
klau yg kte tak cnek aku tak ksah pon..
ape-ape pon aku dh wt yg trbaik kn..
terbaik ayat dari ladang..
hahaha..
suke-suke..
ok lain kli kte post k cite-cite ku..
tata cyunx iloveu muahx..

Saturday, 29 October 2011

tak bosan...

stiap ari ku bka cmputer msti aq bka blog x denye aq x bka blog ni dye lh wt aq x bsn stiap ari aq edt blog aq ni aq nk wt cm org lain tpi x pndai pk cm2 gye cm pndai je haha...
aq ske ko blog tbe dri ari khamis aq asyh edt blog je hei ko blog mmng pndai ambek ati aq ah ske2..
i like u blog
iloveu
muahxx...

Wednesday, 26 October 2011

sakit badan...

2,3 ari ni asyh sket bdn je ade tnde ke smpai mlm tdi aq tmpal yg sket bdn pnye pstu bru lega sket klau x sket gle ah mcm orng tua haha tpi x pe skli kla kn...

Tuesday, 25 October 2011

perasan cute...

haha ade dk tu kte mke aq cm najwa latif sme ke aq rse x haha dh aq prsan lak aq ni mle lh klau org kte dye cute lh cmel lh prsan sngt aq ni ...

Sunday, 23 October 2011

g pd...

bestnye g pd smlm klau ddk umh cm ape je main fb je g holidy best rmai org lk sbb ari mnggu kn smlm srnk gle wei mama kte bln dpn g tdo sne aq x ske mndi laut aq ske g klam tu mma kte cm tu ....
cuti smnggu kn ktekn....
bnyk ktam dohh aq tngkp pstu dh lme aq nk tngkp dye cpt2 msk...
tata dh abs aq pnye crte...

Thursday, 20 October 2011

saje saje.....

yeye ari ni aq dpt jga main fb so bleh aq tls ksh2 ari ni...
krang tau x mnggu ni aq eppy sngt2 sbb enth dyeorng wt aq eppy tpi ade orng tu wt aq sllu ktwe orng lain x tau npe x leh wt cm tu tpi x pe aq mmng eppy gle2 ah....
esk start cuti rye india haha dpt smnggu cuti kn2...
g jln2 bets gle ah..
hdpku bhgia sngt2 trllu eppy trma ksih ya allah aq sykr sngt2..
smjk aq knl bdk tu aq jdi lain lh tpi x pe jnji bhgia..
jngn slp phm k prmpuan lh bkn laki k krng..
rzki jngn ditlak btl x hehe...
ni sje ucpn aq mlm nnti aq tls agi k psl sklh nnti k..
tata titi tutu...

Saturday, 15 October 2011

exam nk dkat.....

ari ni ku last pgang cmputer, last mmbka fb dn blog ni sbb 2 ari je nk exam kne lh study bnyk2 kn nnti ggal ni exam akhr thun x leh main2 nnti ggal msk kls last aq trngin nk msk klas ats2 tu lh nk study bnyk2.....

jngn nk main fb je atau sgle-gle ye nk exam kn kn kn.........
krang lh brmain fb dn sgle-glenye...........



ha cm ni lh study2 kn bgus sjuk ati ibubpe kte kn kn kn x de lh asyh ibubpe kte mmbebel je btul x......
cm ni lh gye orng yg pndai btul2 nk lgi cdik....


 main fb tau ulang kji tau jngn ikut yg kte gris tu tau ......
cbe fhami ye.....

Friday, 14 October 2011

suke-suke....

ari ni kte eppy sngt sbb diaorng wt eppy untk aq i love u srang pnggil aq smua pnggil kling tul jap-jap fatin jap-jap fatin jap-jap fatin ari eppy sngt2 dri ari rbu tu klau aq yg pling eppy ari ni pstu n.2 rbu then n.3 khamis smlm lh best gile weiii smlm aq x ske hdp aq x baik bnci hdp sndri kn tpi yg trbaik ari ni ah hhaha i hate u i love u hehe..
esk koko alahai mls nk bngn pgi tpi x pe nnti ckgu bgi 5 mte mrid aqx tau haha slh sndri kn kn kn...

                                                                          i love u

Thursday, 13 October 2011

kurang bahagia...

erm ari ni x best lak kjdian smlm x cm ari ni ari ni krang ade best ade x best npe lh x best ah enth2 smlm bru sklh dh lme x sklh tu best kot sbb x main ngan kwn2 haha...


               

Wednesday, 12 October 2011

happy...

hari ini aq eppy sngt2 sbb kwn aq smua buat aq eppy x tau lh nape ari ni eppy sngt diaorng wt glak psl aq i'm happy ermm klau stiap ari cm ni kan best hdp snang,gmbre x de lh msam je mke aq ape2 je aq msti aq trpkir npe diaorng buat cm tu hmm xpe ari ni aq syukur sngt2 trma ksih ya allah,kwn2 & fmlyku msti fmly wt aq hppy kn allah yg aq eppy tu lh aq sykur ape yg jdi ari ni.....
ni sje untk ari ni tata smua aq arap krang bhgia cm aq k tata i hate u i love u....

Tuesday, 11 October 2011

berlagak

hye kwn2 sye nk crte ksah kwn sye ni dye ske brlgak ape yg dye ade skrng dri smlm dye ske ckp dye tu ank dato knonnye dye tls nme bpk dye adelah (DATO HAJI DOKTOR SHARIFFUL BAHRI) tpi nme sbnrnye DATO HAJI DOKTOR SHARIFFUL BAHRI dye sruh aq,auni,qayyum jmpt dye dye kte dye tu V.I.P knonnye pstu aq,auni,qayyum pon kmen2 gmbr qayyum tbe2 dye mncul lak dye ckp prktaan yg sme je kat ats tu yg aq tls kteorng pon kmen ape lgi pstu dye ckp2 bnde yg sme je aq pon ckp pde ssuatu ari nnti tuhan ambek blk ape yg ko ade sglenye pstu dye kte fatin tlak doa2 ko tu aq kte ah yallah jngn tlak doa2 ku yallah bru dye tkt tpi x mnysl2 lgi asyh ckp prktaan sme je aq sbr je lh .....
ha kwn2 jngn ikt prngai dye ye prngai dye x ble pkai klau bnde yg baik x pe ni tdk ish2
k tata titi tutu.....x)

Monday, 10 October 2011

layan....

nape lh skrng kwn x gne ha mnymph aq kwn aq cm tu lpe dri . Yang aq ske lyn diorng diorng x ske lyn aq yg aq x kse lyn diaorng ske lyn aq bnci tul aq mnymph sngt sngt sngt klau cm ni kwn ke nme kwn membe lh sngt best friend sngt hmm smua kte2 mrke x leh cyai tul x .....

Friday, 7 October 2011

perasan....

hmm ari tu atirah tag gmbr kat aq gmbr walk 4 health tpi gmbr tu aq ngan fina pstu atirah kmen dye kte cmel nye pstu aq kte biase atirah glak je aq x bls lh tbe2 tdi aq bka fb pstu ika,fina ngan atirah pstu aq bka ah fina kte spe cmel ko lh pstu ika kte fatin prsan pstu diaorng ejk2 aq.Aku x prsan aq tau spe yg atirah puji aq sje tls cm tu aq nk tngk ape dye kte x pe itu ke nme kwn baik baik x yh xde kwn baik wt pe ade kwn baik sdng kn kwn baiknye wt bruk pdenye btul x yg lain

                                               (cerite ni sdeh tul x pe aq brusha upye aq)

Thursday, 6 October 2011

hari jadi abah....

ari ni ari jdi bapaku yg ke 49 thun selmat ari jdi abh ku syng dh tua bpa ku hurmm smua dh tua aq je kci hehe....

Monday, 3 October 2011

timesquera

smlam aq g jlan2 ngan kakak aq kat timesquera best doh aq bli rbtai ngan cncin brung antu cmel gle se aq tngk bnyek gla rse nk bli smua je tpi x pe stu pon ckup then bli jket lyana jsmin cmel.....

Sunday, 2 October 2011

berkenalan

Asalamualaikumwaramatuwarabbahkatu......name saye nur fatin frahanim binta abdul aziz panggil fatin / anim saye berumur 13 tahun cite-cite saye ustazah dan saye suke warne pink kawan saya kata saye terlalu over tapi saye sabar je saya boleh tahan sabar.Kalau kawan buat perkare yang x senonoh saye cakap dengan dye tpi mereka kata ustazah dah mule ceramah saye sabar dari iman...=)
Jangan lupe follow saye punye blog ok nnti saye follow balik blog korang.....