Thursday, 10 November 2011

kisahku...

pgi tdi aq wt prsbhan kat sklah smk sbg sklh aq lh tu haha...
best dohh tdi cm2 de prsbhan tpi form 1,2 je x dtg so kwn aq x dtg rugi sngt...
tdi bdk tu snyum kt aq cmel siot cm mke artis ilike...


haha klkarnye mke aq ni haha ngan mate spit cm mte bdk tdi ohh aq tiru ahah...comey3
ari ni last ku pjak sklah smk sbng rndu sngt sklah tu cm umh aq dh tau x..
hmm rndu sngt kt krng ble kte nk jmpe ah iloveu krng aq syg krng...
krng jngn lpe aq tau aq x kn lpe krng pnye ...
bye iloveu muahx..

Wednesday, 9 November 2011

bosan duduk umah..

npe awai sngt cuty ha ..
bsan sngt ni ddk umah bkan wt pape pon..
erm tdi aq msk blik pstu kuar pstu msk blik kuar blk brulng-ulng aq msk blik..
bosan gler x tau nk wt pe ni..
nk edt blog tpi dh siap smua cm2 aq wt..
dh kwn aq x bnyk onn fb skrng npe lh x on dh tgah bsn ni...



KISAH SEMALAM


smlam best gler rmai x dtg sklah lgi best x wt pape..
dh ptg smlm aq kne mndi tpung klas sblh bwak pung bnyk gler tull..
mle2 sara ngan khety main tpung dlm kls kteorng..
5 mnit lps tu sara bling kat aq trkne bju and x sngje kne mke aq ...
sba je lh..
dh 1jam lbh tbe2 bdak gler(fendi) dtg kt aq trus bling tpung kt aq bkn kt bju tpi kt mke trkne mate aq sket gler aq pon cpt2 brsih kn dh abis aq brsih kn aq trus mngmuk pe lgi slme ni aq diam je x kcau dye dye kcau aq aq sba tpi smlm aq mmng x leh sba lh ...
kwn aq pon dtg dye kte asl ni aq pon ckp bdk gler wt aq bling tpung kt mte aq sket ngek pstu dye pon gram dye pon buat jgak aq jap je buat dye aq mara dye je kwn aq lbh2 lk spak dye ah pe aq nk tmbuk x smpai ati nnti org igt prmpoan ni x mnis prmpoan kne mnis kn kn kn..
dh mls nk crte psl bdk gler ni smua dh x ske dye lk tu..
bye muahx SELAMAT BERCUTI...

Sunday, 6 November 2011

Suke Edit Blog...

Asalamualaikum,skrang aq asek edit blog je x tau npe sblum ade blog ni aq asek main fb je x de main bnde lain ni skrng asek edt blog & post blog.Dh bsn asek main fb je skrng x bsn main blog klau aq bka fb pon sbb nk chat kwn bkn nk wt pe pon...

Blogger --> 85% 
facebook -->  35%
ok lgi pe 35% bnyk jga tu jngn trllu bnyk sng blog bkn blog je tpi fb jga yela prljaran igt jga jngn x lyan blog & fb bleh lak lyan bljar x lyn ne leh jngn krag bljar lbh x pe btl x aq ni smkin umr aq bsar dh atoyai x pyah nk mnje2 lgi dh bsor pon ...


:'( thun dpan kkak aq yg kedua nk kwin erm kne kmas rmah x cm srpti dlu kmas sdkit je smlm cm kkak aq x de kt umh je smua kne wt x pe x pe kne bljar dri skrng nnti dh kwin x rti wt pe wt mlu je btul x ish ish ish brmla dri skrng...


smlam mkan sup sdap ohh kn smlm rye haji dpt mkan jngn mkan bnyk sngt tau yg sklah lgi tu nnti kn prljar lpe yla ni kn dging.Nak mkn bleh jngn bnyk sngt aq mkn sket je pning dohh mkn skrng krang skit nk tgok pic sblih lmbu ke sowi lah smlm x post psal raye hji bz kte kn haha...




mnakut kn haha lmbu ksar dohh tkut aq dh aq pkai bju mrah aq lpe yg lmbu kn ptan nmpk wrne mrah aq lpe sngt aq yg igt je cntek je prsan skjp haha.Klau org kte aq ni cntek prsan sngt aq ni x pe prsan sndri jngn prsan org sdah kahkahkah ari ni aq rse plik bhgia je ari ni x tau npe aq rse blog ni kot yg wt aq bhgia kot haha tgok sket glak pe haha...


esk aq igt mls nk dtg sklah yela dh abs exam tpi aq kn kne main angklu ade lthan x pe mnggu ni je lpas tu x de   kn cuti sklah insyaallah hun dpan aq msk lgi angklu sbb angklu ni best dohh aq ske sngt klau nk main angklu ni 2 thun je dpt yela sesi ptg je leh msk form 1 & form 2 bkn form 3,4,5 x leh msk leh tpi x main angklu lah...


aq ni kdng2 bsn ngan hdp aq kwn aq ske ckp aq ni dh gle mnymph btl aq klau dye wt prgai gle x pe lak sbo je lgi2 ngan si jonggang (shahirah) smua x kna klau dye tu hei x thon ni memei x thon agi tkar bhso lain doh haha klau time dye nk dye baik ngan aq sbb dye nk ssuatu hmm mls ckp psl dye..


hmm bnyk plak aq pos ari ni x pnat yg spe bce blog aq ni pnat aq lgi pnat nk taip smua ni tau x bce ek krang dh like lh klau ske blog aq ni yoo bye smua yg kwn ngan aq slme ni bye tata titi tutu papai pipi pupui haha ape lh aq smua nk sbutnye bye iloveu yg trsyag muahx :* ...hehe

Saturday, 5 November 2011

ari jadi ADAM..

mlm tdi keorng wt party tuk adam yg ke 2 tahun ari jdi dye sbnrnye 1.11. tpi mse tu kluarga x ckup tu wt mlm tdi tu hehe..
mcm2 ada tpi aq x ambek mknan sbb time tu org nk ambek mknan dh aq ni gdik time org x nk ambek nk ambek gak ish ish ish ank spo ni kn kn kn..

time org nk ambek gmbr x nk lak dye tgok tu mnryan dye ish ish ish bdk ni..


cntek kn kek dye upin&ipin lgi tu dye kn ske upin&ipin comel2 kek ni syg nk mkn lak haha..


tgok ari ni jdi org lain dye lak mkn kek org ape lh luqman sdap ye mkn x aja kaknim pon nk mkn kek cm tu sdp plak aq tgok dye mkan bnde mnis mmng sdap kn spe kte x sdap luqman luqman luqman..


dye lah ari jdi dye bkn tdg pink tu ek bju hjau tu adam pdng sne tgah tgok luqman mkn kek dye sdeh lh mkn kek dye haha spe sruh x nk kn rgi ape lh adam ...jngn jles k haha...
k ni je crte hri jdi ADAM bce ye jngn x bce lak ksah ni rgi de...
bye bye bye cyunx kmo ...

dh agak dh..

sis aq pon nk gak cm aq ade gak yg dye x nk tpi lwa gak blog dye..

smua org sbk kn yela esk raya kn bkn RAYA AIDIL FITRI ,RAYA TAMIL RAYA CINA tpi RAYA AIDIL ADHA mama aq sbk msk ayam rndang sdp gle bau dye smpai ke sni se...

memei sdap dh kte mama aq msk kn kn kn..
mama sape wei mama aKu AnAk MaNjE lah kn kn kn..
msti smua org kte mskan mama sndri sdp ade ke x sdp msti x de kn..


SELAMAT RAYA AIDIL ADHA dri aKu AnAk MaNjE dn sekeluarga..
bye bye bye iloveu muahx..

Friday, 4 November 2011

Make-up blog lagi...

hmm ni je kot yg aq leh wt..
tdi aq wt yg spcial pnye tpi aq ne de fb fan pge so x leh lh..
pstu aq wt shout box smbyi jdi tpi x nk ah x cntek de..
ni pon dh ckup kn...
jngn nk brlgak sngt pndai bl x...

smlam aq wt kn blog sis aq dye pon sbk nk gak aq wt lh sian tgk sis aq..
x pe lh sis klau kwn leh tlg x kn x leh lg sis bl x..
klau dye tgk blog aq yg bru edt yg x sbrpe cntek ni msti nk gak kn..
hmm bosan bosan bosan...


tiap-tiap ari aq edt ko blog..
hmm ape nk jdi kn kn kn..
hmm smua kwn aq kte aq brlgak x kwn ngan dye..
spe x kwn aq kwn wei time aq x de aq g lthan angklu..
bkn aq g kwn lain ngok..
ckp org brlgak pi dri sndri brlgk x pe..
aq bnci lh ngan prgai ko wei ...
sbr je lh jmpe abg 2morrow trgdik-gdk..
aq gdk skit pon x leh..
krag smua nk hdp sdri..
ko pk ko tu ank RAJA nk ikt ko..
pleasa wei jngn nk jdi bodo..

ni sje crte aq ari ni..
esk kte post lgi k...
SELAMAT HARI AHDA...
esk mkn lmbu haha...

Thursday, 3 November 2011

seronok..

best gle ari ni wlau x de pe pi best ah bgi aq..
tdi aq pgang hp psu ckgu tngk je aq aq pon snyum pe lgi dh ckgu snyum kn aq snym ah..
best gle ah..
aq dh merdeka dh abs exam psu w lthan angklu lk..
mnggu dpn mmng ltih aq rse lh bnyk lthan kn..
x pe x pe dh biase aq kn kuat haha..
k tata iloveu muahx..

Labels:

.....

hmm kte koko ..
sllu koko leh lk pkai tdng itam..
esk x leh lak pkai tdng itam mnymph tul lh..
hmm sbar je ..
dh aq x ske pkai dng sklh tu mnymph..
:P :P :P :P :P

suke..

hmm nsb baik blh klau x mmng ah...
nk kte kn line x elk tpi fb,youtube leh lk..
sbar je lh henn..

Wednesday, 2 November 2011

geram..

asl lk ngan blog ni bka2 x leh bka view blog lak..
g tmpt lain leh lk blog2..
knpe ngan ko ni blog..
nk je aq ckt ko blog..
nsb baik ko blog klau mmng aq krja kn ko..
sbr je lh mnta2 lps abs tls ni leh bka view blog..
amin...
k tata iloveu muahx..

Tuesday, 1 November 2011

minat..

hmm smlm aq tkr lgu sper smehting kn aq kn pmnat dye tpi aq nk tkr lgu lain sbb aq ske lgu ni bes tiap2 ari aq dngr lgu..
sowi YUNA sbb mnt you tkr lgu lain sowi k..
tapi i x kn lpe u k..
tata nk off jap je kte on ari ni lh..
tata iloveu cyunx muahx..